Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Nastavení můžete změnit v prohlížeči


Hokejová pohotovost


Posíláme i na Slovensko.


logo Ceska posta


Pro množstevní slevy volejte:
+420 777 01 66 68



KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 777 01 66 68
inho@inho.cz
IČO: 74950771

NOVINKY

arr3Rukavice INHO K7 skladem Rukavice INHO K7 jsou skladem!!! Kliknutím na obrázek se dostanete do eshopu, kde je možné... arr3INHO N1Představujeme zcela nový model našich holí a shaftů INHO N1. INHO N1 dosáhla optimálního vyvážení,... arr3Čepel INHO HB2ABS čepele INHO na hokejbal. Odolná plastová čepel s dřevěným jádrem, vhodná na hokejbal. Sháníte... arr3to NEJ, proč INHOKvalitní zboží za rozumné ceny. Do druhého dne u Vás. Doprava po HK zdarma. INHO hlídka Vám... arr3Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme!Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme! ... arr3Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky?Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky? ... arr3Hokejová pohotovostZlomila se Vám hokejka a dnes chcete jít střílet góly? Využijte naší Hokejové pohotovosti. Zboží...

KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 777 01 66 68
inho@inho.cz
IČO: 74950771

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 490,00 Kč (19,11 EUR)
skladem
Cena 190,00 Kč (7,41 EUR)
skladem
Cena 199,00 Kč (7,76 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 680,00 Kč (26,52 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Vršinský INHO.cz, se sídlem třída Edvarda Beneše 1429, Hradec Králové 5000 12, IČ 74950771, zapsaná u Magistrát města Hradec Králové (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů