Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Nastavení můžete změnit v prohlížeči


Hokejová pohotovost

Hokejové akce, tréninky a nejlepší videoklipy


Při objednávce nad 4 000 Kč, doprava po ČR zdarma.


Posíláme i na Slovensko.


PPL


logo Ceska posta


Pro množstevní slevy volejte:
+420 724 716 565



KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 724 716 565
inho@inho.cz
IČO: 74950771

NOVINKY

arr3Rukavice INHO K7 skladem Rukavice INHO K7 jsou skladem!!! Kliknutím na obrázek se dostanete do eshopu, kde je možné... arr3Vánoční sleva 20% Máme pro Vás vánoční slevu 20% na všechny výrobky značky INHO. Při náhledu objednávky stačí... arr3Prémiová řada INHO K6 Připravili jsme pro Vás prémiovou řadu čepelí INHO K6. Čepel můžete objednat zde. Pokud si... arr3Lacrossové rukavice na hokejbal Rozjeďte novou hokejbalovou sezónu v nových rukavicích Rukavice můžete zakoupit zde Pokud si... arr3INHO N1Představujeme zcela nový model našich holí a shaftů INHO N1. INHO N1 dosáhla optimálního vyvážení,... arr3Čepel INHO HB2ABS čepele INHO na hokejbal. Odolná plastová čepel s dřevěným jádrem, vhodná na hokejbal. Sháníte... arr3to NEJ, proč INHOKvalitní zboží za rozumné ceny. Do druhého dne u Vás. Doprava po HK zdarma. INHO hlídka Vám... arr3Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme!Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme! ... arr3Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky?Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky? ... arr3Hokejová pohotovostZlomila se Vám hokejka a dnes chcete jít střílet góly? Využijte naší Hokejové pohotovosti. Zboží...

KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 724 716 565
inho@inho.cz
IČO: 74950771

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 49,00 Kč (1,91 EUR)
skladem
Cena 299,00 Kč (11,66 EUR)
skladem
Cena 199,00 Kč (7,76 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 1 400,00 Kč (54,60 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Petr Vršinský INHO.cz, se sídlem třída Edvarda Beneše 1429, Hradec Králové 5000 12, IČ 74950771, zapsaná u Magistrát města Hradec Králové (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů