Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Nastavení můžete změnit v prohlížeči


Hokejová pohotovost

Hokejové akce, tréninky a nejlepší videoklipy


Při objednávce nad 4 000 Kč, doprava po ČR zdarma.


Posíláme i na Slovensko.


PPL


logo Ceska posta


Pro množstevní slevy volejte:
+420 724 716 565



KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 724 716 565
inho@inho.cz
IČO: 74950771

NOVINKY

arr3Rukavice INHO K7 skladem Rukavice INHO K7 jsou skladem!!! Kliknutím na obrázek se dostanete do eshopu, kde je možné... arr3Vánoční sleva 20% Máme pro Vás vánoční slevu 20% na všechny výrobky značky INHO. Při náhledu objednávky stačí... arr3Prémiová řada INHO K6 Připravili jsme pro Vás prémiovou řadu čepelí INHO K6. Čepel můžete objednat zde. Pokud si... arr3Lacrossové rukavice na hokejbal Rozjeďte novou hokejbalovou sezónu v nových rukavicích Rukavice můžete zakoupit zde Pokud si... arr3INHO N1Představujeme zcela nový model našich holí a shaftů INHO N1. INHO N1 dosáhla optimálního vyvážení,... arr3Čepel INHO HB2ABS čepele INHO na hokejbal. Odolná plastová čepel s dřevěným jádrem, vhodná na hokejbal. Sháníte... arr3to NEJ, proč INHOKvalitní zboží za rozumné ceny. Do druhého dne u Vás. Doprava po HK zdarma. INHO hlídka Vám... arr3Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme!Máme prvního výherce, který nám zaslal své video. Gratulujeme! ... arr3Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky?Rozšiřujeme tým. Přidáte se taky? ... arr3Hokejová pohotovostZlomila se Vám hokejka a dnes chcete jít střílet góly? Využijte naší Hokejové pohotovosti. Zboží...

KONTAKTY

INHO.cz - Petr Vršinský
třída Edvarda Beneše 1429
500 12 Hradec Králové
tel: +420 724 716 565
inho@inho.cz
IČO: 74950771

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 49,00 Kč (1,91 EUR)
skladem
Cena 199,00 Kč (7,76 EUR)
skladem
Cena 199,00 Kč (7,76 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 1 400,00 Kč (54,60 EUR)
skladem

O nákupu » Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu INHO.cz
  1. Společnost Petr Vršinský INHO.cz, se sídlem třída Edvarda Beneše 1429, Hradec Králové 5000 12, IČ 74950771, zapsaná u Magistrát města Hradec Králové (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČO / DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů provádí INHO.cz, tedy správce osobních údajů. Zpracování osobních údajů pro tohoto správce, provádí také poskytovatel služby:

    • Eshop-rychle, kterou provozuje společnost Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese inho@inho.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky INHO.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.